欢迎访问成人学历提升网站! 在线咨询网站地图

2020年浙江成人高考高起专《英语》模拟题及答案(3)

来源:成人高考网2020-11-19

【导读】2020年成人高考预报名已经开始,你是已经开始复习了呢?还是打算裸考?下跟着成考网一起来看看成考英语模拟试题及答案。欲知更多成考报名资讯和复习资料,敬请关注学历提升网。
一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其它单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

( )1.A. group B. about C. found D. without

( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress

( )3.A. water B. what C. chalk D. almost

( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate

( )5.A. then B. invent C. ever D. eve

二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.

A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not

( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?

A. do you B. will you C. can you D. could you

( )8. —Have you moved into the new house?

—Not yet. The rooms ________.

A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting

( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.

A. B. a C. the D. one

( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.

A. hoped B. wanted C. expected D. wished

( )11. ______! There’s a train coming.

A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on

( )12.—Will somebody go and get Dr. White?

—He’s already been _______.

A. asked for B. sent for C. called for D. looked for

( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.

A. Until B. Not until C. Unless D. When

( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.

—What do you suppose ________ to her?

A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened

( )15. These players lost the game. They were ______ players.

A. losing B. lost C. lose D. being lost

( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.

A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive

( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?

—I don’t know, ________.

A. nor don’t I care B. nor do I care

C. I don’t care neither D. I don’t care also

( )18.—How did you find your visit to the museum?

—I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.

A. far more interesting B. even much interesting

C. so more interesting D. a lot much interesting

( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.

A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any

( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.

A. bought B. buying C. to buy D. buy

( )21. These oranges taste ________.

A. good B. well C. to be good D. to be well

( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

A. had written; left B. were writing; has left

C. had written; had left D. were writing; had left

( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

A. is not decided B. are not decided

C. has not decided D. have not decided

( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

( )25._______ any frogs when winter comes.

A. You hardly can find B. Hardly you can find

C. You can find hardly D. Hardly can you find

( )26.—The light in the office is still on.

—Oh, I forgot ________.

A. turning it off B. turn it off

C. to turn it off D. having turned it off

( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

( )28. No one can be sure ________ in a million years.

A. what man will look like B. what will man look like

C. man will look like what D. what look will man like

( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

A. is B. will be C. would have been D. would be

( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

参考答案

一、语音知识

1.A 2.A 3.B 4.A 5.D

二、词汇与语法知识

6.A 7.B 8.A 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C

20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C

27.D 28.A 29.D 30.A


以上是关于2020年成人高考高起专《英语》模拟题及答案(3)的相关内容,考生如果想获取更多关于成人高考学历的相关资讯,如2020年省成人高考网报方式、考试时间、报考条件、备考知识、相关新闻等,敬请关注成考网及我。

注:详细内容及信息以各省教育招生考试院为准

转载请注明:文章转载自 学历提升网 http://www.xuexii.com.cn/

本文地址:http://www.xuexii.com.cn/cktk/gsz/557.html

招生老师,免费为您解答所有疑惑

  • Copyright 2012-2019 ICP备13021454号-4 All Rights Reserved.

    声明:本站为学历提升成考民间交流网站,最新成人高考动态请各位考生以省教育考试院、各市成考办最新通知为准。